Wie wij zijn

  • Laura van Vught
    Laura van Vught

    Na mijn studie Jeugdwelzijnswerk aan de Hogeschool (SPH) Eindhoven, ben ik gaan werken bij La Salle en Kentalis. Daar heb ik 20 jaar gewerkt met auditief, visueel en verstandelijk beperkten. Daarnaast heb ik kennis van autisme, TOS en moeilijk verstaanbaar gedrag. De afgelopen jaren heb ik gewerkt binnen een dagbesteding/leerwerkbedrijf voor (jong) volwassenen met een beperking als pedagogische begeleider. Bij Libra met kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar met een achterstand in de spraaktaalontwikkeling op de vroegbehandeling. Van 2017 tot en met 2019 als coördinerende coach binnen een woonhuis voor jongeren met een beperking, opgezet door hun ouders. Vanaf september 2019 werk ik volledig binnen de dagbesteding Samen van Start. Dit met heeel veeel plezier!

  • Willian van Alebeek
    Willian van Alebeek

    Ruim 30 jaar geleden heb ik de Z-opleiding afgerond en ben sindsdien werkzaam bij Cello Zorg geweest. Ik heb in de loop der jaren gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking met verschillende ontwikkelingsniveaus en bijkomende problematiek zoals epilepsie, auditief en visueel beperkt en allerlei lichamelijke beperkingen. Ik ben werkzaam geweest als persoonlijk begeleider, coördinerend begeleider en na een aanvullende studie ben ik de afgelopen 8 jaar als manager aan de slag geweest.

Creatief, sociaal en ervaren

Zoals je leest hebben wij verschillende werkervaringen en willen daarom met onze ideeën aan de slag om op een creatieve, gezamenlijke en inspirerende manier te werken met deze doelgroep.

Samen werken wij aan: je talenten mogen ontdekken… zijn wie je bent… persoonlijk en kleinschalig… elkaar zien… iets betekenen voor elkaar. We doen het samen!